DANI DEFEKTOLOGA 2018.
Niš, 01-04. februar 2018.
Izvršni organizator PM plus

011/3079-582, 3079-584
petar.m@pmplus.rs
www.pmplus.rs
Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji.

Pozivamo Vas da učestvujete u tradicionalnim godišnjim strukovnim susretima defektologa i specijalnih pedagoga Srbije „Dani defektologa 2018.“. Skup čiji je centralni deo Stručno-naučna konferencija sa međunarodnim učešćem, biće održan od 01-04. 02. 2018. u Nišu, Kongresni centar hotela „Contantinus palace“. Tradicionalni organizatori skupa su Društvo defektologa Srbije i Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu.
Centralna tema Stručno – naučne konferencije glasi :

„Planiranje defektološkog rada – izazovi, problemi, rešenja„

Definisanje ove teme inicirali su predlozi kolega iz prakse, prikupljeni anketiranjem. Ona svojom aktuelnošću, potpomognuta podtemama omogućava sveobuhvatan prikaz i razmatranje najintrigantnijih pitanja defektološke nauke i prvenstveno prakse.

Očekujemo da će inovirani prateći sadržaji skupa i ovoga puta biti zanimljivi i edukativni za učesnike. Tome će, uvereni smo doprineti i brojni gosti, stručnjaci, naše drage kolege iz inostranstva. Za uspešnu odbranu struke i njeno definitivno društveno pozicioniranje na mesto koje joj nedvosmisleno pripada, preduslov je i jasno stručno profilisanje njene delatnosti. Osim toga , neophodna je i konstantna društvena vidljivost te delatnosti. Upravo je to i bila ideja vodilja organizovanja naših tradicionalnih strukovnih susreta u velikim centrima (Kragujevac, Beograd i Novi Sad). Ovaj ciklus završavamo u Nišu .

Verujemo da ćete ponovo poneti divne uspomene sa naših tradicionalnih, ali značajno inoviranih strukovnih susreta. Bićete u prilici da razmenite iskustva , verovatno nešto i naučite, obnovite i uspostavite nove kontakte. Naravno, kao i uvek, druženje i zabava se podrazumevaju.

Vidimo se na „Danima defektologa 2018.“.

Dobrodošli u Niš!

Predsednik Društva defektologa Srbije
Siniša Ranković
AKREDITACIJA KONFERENCIJE
"Dani defektologa 2018." akreditovani su u Zavodu za unapredjivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV) i Komori socijalne zaštite.
Učesnici iz oblasti OBRAZOVANJA ostvaruju 4 boda, a iz oblasti SOCIJALNE ZAŠTITE, 20 bodova za aktivno učešće (izložen rad na Konferenciji), ili 10 bodova za pasivno učešće. Bodove ostvaruju ZAPOSLENI u sistemu obrazovanja i ČLANOVI Komore - za oblast socijalne zaštite.

OrganizatoriDRUŠTVO DEFEKTOLOGA SRBIJE
Kosovska 8, 11000 Beograd
www.defektolozisrbije.org

Generalni sekretar:
mr Miodrag Nedeljković
Еmail: sekretar@defektolozisrbije.org

Sekretar za pitanje finansija:
Radomir Leković, 063/475-040
Еmail: finansije@defektolozisrbije.orgFAKULTET ZA SPECIJALNU EDUKACIJU I REHABILITACIJU
Visokog Stevana 2, 11000 Beograd
011/2183-036
www.fasper.bg.ac.rsIZVRŠNI ORGANIZATOR:
PM plus d.o.o.

22 oktobar 8/1, 11080 Beograd, Zemun
Tel/faks: 011/3079-582, 3079-584
Еmail: petar.m@pmplus.rs
www.pmplus.rs

Cenovnik


Kotizacija je obavezna za sve učesnike Skupa Dani defektologa 2018. godine i iznosi za članove Društva defektologa Srbje 7.500 rsd po osobi. Doplata za učesnike koji nisu članovi Društva iznosi dodatnih 2.000 rsd.

Dodatne opcione usluge:

  • Svečana večera 03.02. (1.500 rsd) (Troškove pića snosi lično svaki učesnik po utrošku.)
  • Doplata za dnevni kongresni ručak za učesnike koji koriste usluge smeštaja po osobi i obroku iznosi 950dinara (supa, glavno jelo sa prilogom, hleb, salata, dezert). Uslugu je moguće rezervisatii prilikom prijave za Vaše učešće, a tehničkih razloga izvodljiva je iz samo ukoliko se usluga koristi u paketu za 02. i 03. februar.


Pogodnosti:

  • POZORIŠNA PREDSTAVA „Sami“ ( Narodno pozorište/ Lutkarsko pozorište): besplatno za učesnike skupa.
  • Na svakih pet uplaćenih kotizacija stičete pravo na šestu koja je besplatna
  • Pravo na povlašćenu studentsku kotizaciju u visini od 2.500 rsd imaju svi studenti osnovnih i master studija sledećih fakulteta: Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu; Medicinskog fakuleta u Novom Sadu, katedre za specijalnu rehabilitaciju i edukaciju; Pedagoškog fakulteta u Somboru, odsek za inkluzivno obrazovanje – master studije. Broj mesta po ovom osnovu je ograničen.


Predlog smeštaja uz asistenciju organizatora


I ove godine, kotizacija i smeštaj nisu vezani međusobno, ali su se organizatori potrudili da obezbede dovoljno kapaciteta u hotelu Tami residence / Constantinus Palace, kao i u obližnjim hotelu Aleksandar.

Za one koji žele naše sugestije, izbori hotela sa svim karakteristikama i cenama nalaze se u zvaničnom cenovniku.

Prijava učešća


Prijava za kongres se vrši popunjavanjem online forme za prijavu. Uplata se vrši po dobijenom predračunu od Izvršnog organizatora, agencije PM plus.Učlanjenje u Društvo defektologa Srbije za 2018. godinu


Učlanjenje u Društvo defektologa Srbije, ili produženje članarine za 2018. godinu vrši se popunjavanjem prijave na sajtu Društva defektologa Srbije. Članovi koji su uplatili članarinu za 2017. godinu imaće skraćenu proceduru za produženje članarine putem sajta.

Godišnja članarina za 2018. godinu iznosi 1000 dinara, a postoji mogućnost plaćanja na rate, administrativnom zabranom po 100 dinara mesečno.